Mini RAW AIR til Holmenkollen

Endelig kan også Holmenkollen og Midtstulia ønske velkommen til neste generasjons hoppere.

Holmenkollen Skifestival og Kollenhopp inviterer til Mini RAW AIR og hopprenn i K-12 og K-20 i Midtstulia. Det begynner klokken 11.00 og alle mellom 5-12 år er velkomne til å melde seg på og hoppe i “Kollen” på samme dag som verdenseliten.

– Det er stort å få tilrettelegge for de aller minste. RAW AIR er viktig for rekrutteringen, og det å arrangere hoppkonkurranser i Norge bidrar til at de unge får komme tett på idolene sine. Ved å delta i lavterskel-konkurranser som denne, får de kjenne på idrettsglede og mestring samtidig, sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy.

Hopperne har egne RAW AIR-startnummer og premieutdelingen vil finne sted i hopparenaen ved Holmenkollbakken. Foresatte til småhopperne vil få billetter til RAW AIR-konkurransene i Holmenkollbakken hele helgen, barna kommer inn med startnummeret sitt.

Påmeldingen åpner 1. mars. Les hele invitasjonen her: Mini RAW AIR Invitasjon

Mini RAW AIR i Vikersund ble brått en suksess, og i år får barna muligheten til å oppleve det samme i Holmenkollen. Flere av hoppsirkusets installasjoner, som pressevegg og inngangsportal, vil være i mini-størrelser. Anders Jacobsen og flere andre elitehoppere var til stede for å se de unge prøve seg. Foto: Trond Lindseth