Maren Lundby kickstarter sesongen på Lillehammer

Norges Skiforbund Hopp har uttatt fem utøvere til verdenscupåpningen i hopp for kvinner i Lillehammer.

Til helgen braker det løs for damene med trippel på Lillehammer. To renn i K90, fredag og lørdag med en pangavslutning i storbakke søndag.

Damene starter sin verdenscup sesong på Lillehammer til helgen. Maren Lundby ble nummer 3 sammenlagt i verdenscupen i fjor, og det ventes en spennende helg på Lillehammer til helgen.

– Gjennom denne helga er vi med å skrive historie med jentenes første turnering i world cup, en turnering vi håper å være med å prege. Maren har vist solid hopping både gjennom sommeren og oppstarten på vinteren, det blir spennende å se hvordan vi ligger an mot resten av verden. Maren er den utøveren som har størst kapasitet nå, og som kan ha størst forhåpninger å være med å kjempe i toppen. Silje Opseth har tatt steg som skihopper denne sommeren. Sammen med Thea Kleven, Anna Odine Strøm og Anniken Mork blir det interessant å se om deres utvikling er nok til å ta poeng på Lillehammer. Vi er spente og gleder oss til jentenes world cup start på Lillehammer, sier landslagstrener Christian Meyer.

Disse stiller for Norge:
Maren Lundby, Kolbukameratene
Silje Opseth, Holeværingen IL
Thea Kleven, Gjerpenkollen Hoppklubb
Anna Odine Strøm, Alta IF
Anniken Mork, Ready