Dette er vårt viktigste verktøy i arbeidet med å koordinere frivillige. Her får du siste nytt, informasjon om når du skal jobbe og andre viktige beskjeder.

DU ER NY SØKER: 

SØK HER

DU HAR ALLEREDE SØKT:

LOGG INN

GLEMT PASSORD

Har passordet gått i glemmeboka har vi en fin løsning som heter ”glemt passord” når du forsøker å logge deg inn. Du vil da få tilsendt et nytt passord til den mailadressen som er registrert på deg.

Denne mailen blir i noen tilfeller registrert som SPAM hos mottaker, så sjekk SPAM-filteret ditt hvis du ikke finner den.

ENDRE MAILADRESSE

Har du oppdatert mailadressen din og vil bytte den du har registrert i portalen må du sende en e-mail til frivillig@hkskifestival.no – så skal vi få oppdatert den.

FLERE MULIGHETER I PORTALEN

Har du vært frivillig på mer enn et arrangement i Holmenkollen Skifestival (eller Skiforeningens) regi har du flere alternativer:

  1. Øverst på ”Min side” er det en ”rullgardin” – i denne kan du endre hvilket arrangement du ønsker å se. Informasjon fra for eksempel Barnas Holmenkolldag og Holmenkollen Skifest/World Cup Nordisk vil ligge på to forskjellige sider i portalen.
  2. Er du frivillig i mer enn en seksjon vil du også ha en rullgardin til høyre i bildet når du er inne på ”Min side”. Der kan du velge hvilke seksjon du ønsker å se informasjon fra
  3. Hvis du under Holmenkollen Skifest/World Cup Nordisk, for eksempel er med i seksjonen ”Rigg & Arenalogistikk” som har jobb i forkant av mesterskapet, og ”Publikumsservice” i arrangementshelgen vil du motta informasjon på to steder i portalen. Hvilke seksjon du ønsker å være inne på velger du da i denne rullgardinen til høyre i bildet.

Er det noe som er uklart kan du sende en e-mail til frivillig@hkskifestival.no så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.