Holmenkollen Skifestival fornyer samarbeidet med OBOS.

Foto: Jacques Holst

Holmenkollen Skifestival AS og OBOS har blitt enige om en fornyet avtale som strekker seg t.o.m 2023. – Vi er utrolig fornøyde med inngåelse av ny avtale med OBOS, en avtale som gir oss god forutsigbarhet i tiden som kommer, sier daglig leder i HKS, Kristin Vestgren Sæterøy.

BLI MED PÅ SKIFESTIVALEN 2020

OBOS har vært en historisk viktig samarbeidspartner for HKS, og har vært med siden opprettelsen av selskapet. Selskapene deler mange av de samme verdiene knyttet til samfunnsengasjement og bærekraft, samt at vi sammen ønsker å fortsette å skape gode opplevelser i årene som kommer.

Daglig leder i HKS, Kristin Vestgren Sæterøy er naturligvis fornøyd med å ha med seg OBOS på laget i 3 nye år.

– Gjennom samarbeidet kan vi fortsette å gi alle OBOS-medlemmer gode opplevelser i Holmenkollen. Lengden på avtalen gir oss også muligheten til å videreutvikle arrangementet slik at vi får enda flere besøkende fremover i tid, sier hun.

For OBOS betyr dette videre samarbeid med et av Norges største idrettsarrangementer, samt at de også kan fortsette å gi rabatterte priser til sine medlemmer. 

– Skirennene i Holmenkollen er en institusjon og har i godt over 100 år vært av de viktigste arrangementene for skiidretten i hele Norge. Dette ønsker OBOS å bidra til å videreføre. Samtidig gir avtalen oss god synlighet i både Norge og Sverige, hvor skiidretten står sterkt.  I tillegg innebærer fornyelsen at OBOS-medlemmer fortsatt får en betydelig rabatt på billettene til arrangementene, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS..

Om OBOS

  • OBOS har i løpet av de siste årene utviklet seg fra å være et boligbyggelag i Oslo til å bli et konsern med virksomhet i både Norge, Sverige og Danmark.
  • OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Ved utgangen av 2018 hadde OBOS 454 442 medlemmer – det høyeste antallet noen gang.
  • OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar. For å bidra til livet mellom husene har vi etablert programmet OBOS gir tilbake for gode bo- og oppvekstmiljøer, klima og miljø.
  • Les mer om OBOS på www.obos.no 

 

Billetter til Skifest & RAW AIR, samt World Cup skiskyting finner du her:

SKIFEST OG RAW AIR, 6-8.MARS  WORLD CUP SKISKYTING 20-22.MARS

Håper vi sees!