Holmenkollen Skifestival og DHL Express blir samarbeidspartnere

Foto: Christian Haukeli

DHL Express går inn som sponsor under Holmenkollen Skifestival, til stor glede for begge parter.

BLI MED PÅ SKIFESTIVALEN 2020

DHL Express er den globale markedslederen og spesialisten innen internasjonale flyekspress-tjenester. I mer enn 50 år har vi bygget og kontinuerlig forbedret tjenesten vår. Nøkkelen til vår suksess er styrken i vårt globale nettverk som spenner over mer enn 220 land og territorier, hvor rundt 100.000 ansatte leverer tjenester til mer enn 2,6 millioner kunder. Det som gjør oss virkelig unike, er den internasjonale fraktekspertisen til våre ansatte. Deres kunnskap, kombinert med deres lidenskap og ‘Can-Do’- holdning, leverer service i verdensklasse, og sikrer at våre kunders sendinger ankommer både trygt og så raskt som mulig.

Fantastisk folkefest

«Holmenkollen har en sterk stilling og tradisjon innen skisporten, og ikke minst er skifestivalen en stor begivenhet blant utrolig mange skientusiastiske nordmenn. Vi i DHL Express er veldig glade for å kunne være en del av dette flotte arrangementet i år. Avtalen gir oss bred synlighet over hele landet. Samtidig får også mange av våre ansatte og kunder mulighet til å oppleve og ta del i den fantastiske folkefesten det er i Kollen. Som offisiell lagsponsor for det norske herrelandslaget, og event sponsor til Holmenkollen Skifestival- blir det ekstra stas å heie frem jentene og gutta under 3- og 5mila, på nært hold». Sier Linda Bengtsson,  kommuniklasjonssjef  i DHL Express Norge.

Gjensidig verdier

‹‹I Holmenkollen Skifestival er vi veldig glade for å ha med DHL Express på laget som sponsor i forbindelse med verdenscupen i langrenn. Vi gleder oss til et godt samarbeid og tiden fremover som stolt samarbeidsparter. I Holmenkollen Skifestival har vi stor tillit til DHL Express, som er markedsledende leverandør innen logistikk og premium fraktekspertise. I tillegg til gjensidig verdier og praksis, gleder vi oss til å sammen representere verdens raskeste langrennsløpere på Norges største idrettsarrangement, Skifest! Vi gleder oss til årets Folkefest sammen med DHL Express, som også skal til å være tilstede og heie frem gode idrettsprestasjoner 6-8 mars». Sier Vibeke Lamer Kittel-Nielsen, sponsor- og markedsansvarlig i Holmenkollen Skifestival.

Billetter til Skifest & RAW AIR, samt World Cup skiskyting finner du her:

SKIFEST OG RAW AIR, 6-8.MARS  WORLD CUP SKISKYTING 20-22.MARS

Håper vi sees!