Frivilligspalten: Rubi i funkjonærgruppen!

Bli kjent med Rubi Sivasubramaniam: Rubi jobber som funksjonær i Lavvoen og kapellet. Rubi har vært med under Holmenkollen skifest ved flere anledninger og er en skikkelig ildsjel.  

Rubi er 60 år gammel og har god erfaring med frivilligarbeid. Hun har en fast stilling hos Røde kors i Skedsmo og er en aktiv tidgiver ved flere anledninger året rundt.

Arbeid som funksjonær
Under Holmenkollen skifestival jobber Rubi som funksjonær, som vil si at hun har gleden av å servere mat og drikke til slitne og sultne frivillige. Som funksjonær sørger hun for at det er en vaffel eller en kaffe klar til de som ønsker det, og ikke minst kan hun kombinere jobben med å heie mellom slagene. Rubi er ikke redd for å trå til og hjelper mer enn gjerne til ved behov.

Gleden av å hjelpe til
Etter barna til Rubi flyttet hjemmefra ønsket hun å gjøre noe meningsfylt. Hun valgte derfor å jobbe med frivilligarbeid. Å være til hjelp er noe hun verdsetter og syntes er givende. Videre forteller hun at dagene under Holmenkollen skifestival er lange, men fylt av glede, gode følelser og sosialt samvær.

Smil, smil og smil
Grunnen til at folk jobber som frivillig under festivalen er mange. For Rubi setter hun pris på å knytte nye vennskap, samarbeide med forskjellig type mennesker og bruke tiden sin fornuftig. Etter mange års erfaring har Rubi lært seg å gjøre oppgaver på en effektiv måte og samtidig prioritere arbeidsoppgaver riktig. Når vi spør henne hva det beste med å være frivillig under festivalen er, svarer hun: «gøy, smil, smil og smil».

«Gode følelser, organisering og treffe gamle og nye venner»

En dame med et stort hjerte
Samhold er viktig for Rubi og når hun ikke er tidgiver liker hun å prioritere familie, venner og reising. Hun har et stort hjerte, hvor det er plass til alle. Under skirenn liker hun best å heie på hele startfeltet så ingen er ekskludert. Hun er en miljøbevisst dame og hun har en drøm om at store arrangementer – som skifesten i Kollen – skal tenke bærekraftig, selv om det kan være vanskelig.

Tusen takk, Rubi
Vi i Holmenkollen Skifestival er helt avhengig av frivilligarbeid. Vi har en utrolig stor takknemlighet overfor alle som velger å bruke tiden sin på akkurat vårt arrangement – det tar vi ikke forgitt. Vi ønsker veldig gjerne å fortsette å invitere til skifest i Kollen i flere år fremover, så takk til alle som kommer tilbake år etter år.

 

Ønsker du å jobbe som frivillig hos oss? Trykk her