Frivilligspalten: med Mario Biberovic!

Mario Biberovic er 43 år og jobber til daglig som assisterende lagersjef. Under Holmenkollen Skifestival jobber han med masse varierte oppgaver. 

Hjelper til der det trengs
– Jeg har hovedsakelig ansvarlig for en gruppe frivillige som jeg passer på at har det fint, får pause og mat. Ellers er jeg med på alt som skjer under festivalen og har flere forskjellige funksjoner. Når det er hopprenn står jeg vakt foran heisen slik at publikum ikke forstyrre hoppere på vei opp til hopptårnet – jeg liker meg best der! Jeg pleier alltid å finne tonen med polske fans år etter år.

Hvis det trengs hjelp under 3 eller 5-mila, så pleier jeg å bistå de som jobber på VIP-tribunen. Under skiskyting er jeg å finne ved hovedinngangen, som leder for gruppen som skanner billetter. Det er alltid interessant å stå ved inngangen, men jeg er allsidig og hjelper til der det trengs hjelp.

«Når folk setter pris på det du gjør etter et vell gjennomført arrangement, sitter jeg igjen med en ubeskrivelig følelse»

God følelse
-Jeg jobber med masse flinke folk og ikke minst treffer jeg også kjentfolk fra tidligere år, noe som er veldig hyggelig. Jeg kommer tilbake år etter år fordi jeg liker å treffe kjentfolk som jeg har knyttet bånd med under tidligere arrangementer. Det er så fint å ha en god følelse av å ha hjulpet folk. Å være frivillig er noe du må like og ønske å være en del av. Alle har noen dager i året de kan hjelpe til som frivillig, dersom de har vilje til det. Da kommer man tilbake år etter år.

Fan av Maren
– på fritiden er jeg veldig glad i å se på vintersport og gå lange turer. Spenningen med vintersport gjør meg veldig engasjert og jeg har stor respekt for alle idrettsutøvere. Jeg har ikke en favoritt, men Maren Lundby kommer høyt opp på listen.

Tusen takk for jobben du gjør! Vil du være frivillig? Trykk her.