Har DU lyst til å bli med å skape den unike stemningen under Skifest 2019?

NB! De som har vært frivillige under World Cup tidligere år skal ha fått en egen link til årets søknadsskjema. Har dere ikke mottatt denne kan dere få den tilsendt. Send en mail til harald@skifest.no

Nye søkere:

SØK HER

Våre frivillige er bærebjelken i Holmenkollen Skifest, og gjennom vinteren og konkurransehelgen er det over 1000 personer som bidrar til gjennomføringen av verdens beste skifest!

Å jobbe som frivillig passer for deg som er:

  • utadvendt og imøtekommende
  • hjelpsom og løsningsorientert
  • tar i et tak når det trengs

Vi trenger deg som vil sørge for at utøvere, publikum og andre frivillige får en god opplevelse under skifesten. Du vil sitte igjen med unik erfaring, minnerike dager og kjenne at du har vært en viktig del av Holmenkollen Skifest.

Organisasjonen består av mange ulike seksjoner, med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Vi trenger derfor frivillige med ulik kompetanse og erfaring. Interessen for å være frivillig har vært stor de siste årene. Vi anbefaler deg derfor å være tidlig ute dersom du har et ønske om å bidra til den store skifesten.

Holmenkollen Skifest (verdenscup i nordiske grener) varer i to dager. Flere seksjoner har i tillegg til konkurransedagene dager med rigging og andre forberedelser. Vi forventer at alle som jobber som frivillig setter av minst to dager til jobbing. Dersom du ønsker å jobbe mer er det selvfølgelig bare et pluss.

BEKLEDNING

Vi har klesavtale med ODLO. Dette medfører at alle frivillige får tilbud om å kjøpe funksjonærantrekk til sterkt rabatterte priser. Funksjonærantrekket består av fleecegenser, jakke og lue. Mer om dette kan du lese om i frivilligportalen når du er registrert frivillig.

BILLETTER

Alle frivillige får to gratis arenabilletter til søndag. Det er ikke tillatt å selge billettene videre til andre. Hvis dette skulle bli oppdaget, vil billettene bli fjernet fra systemet og dermed ikke mulig å bruke i arenaen. Billettene er ment for å gi bort til venner og familie som ønsker å oppleve den fantastiske Kollen-stemningen sammen med oss.

FORPLEINING

Når du er på vakt og bidrar til Holmenkollen Skifest får du et varmt måltid, lunsj, og eventuelt overtidsmatpakke hvis du har lang dag. Det vil også være drikke, frukt, vafler og annen snacks tilgjengelig på en av våre tre funksjonær»huler».

TRANSPORT

Holmenkollen er et komplekst anlegg med veldig lite parkering. Hovedfremkomstmiddelet for alle som skal til Kollen er derfor t-banen. Ruter setter opp ekstra avganger for frivillige som skal tidlig på vakt lørdag og søndag. Vi ber om forståelse for dette.

OVERNATTING

Vi har dessverre ikke tilbud på, eller gratis overnatting for våre frivillige. Bor du langt unna kan det være et alternativ å ta kontakt med andre i seksjonen din, kanskje de har en ekstra seng i arrangementsuka.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere