Administrasjon

Som en del av Administrasjon er du ansvarlig for å støtte alle avdelinger til å tilrettelegge best mulig for å ta imot utøvere, media, publikum og frivillige.

NB! De som har vært frivillige under World Cup tidligere år skal ha fått en egen link til årets søknadsskjema. Har du ikke mottatt denne kan dere få den tilsendt. Send en mail til harald@hkskifestival.no

Finn din gruppe

VIP TRANSPORT

Transporten er ansvarlige for forflytning av – og service overfor utøvere, ledere og støtteapparat, presse og andre akkrediterte gjester.

Du må være glad i jobbe med mennesker, være godt kjent i Oslo og opptre profesjonelt. To andre nøkkelegenskaper er at du er en trygg og rolig sjåfør.

OPPGAVER SOM SKAL UTFØRES

 • Transportere akkrediterte utøvere, støtteapparat og gjester

 

Søk her!

RESSURSGRUPPEN

Du jobber med forefallende oppgaver i administrasjonen i Skifest, fortrinnsvis på dagtid i arrangementsuken.

Vi trenger deg som er fleksibel, tålmodig og strukturert.

OPPGAVER SOM SKAL GJENNOMFØRES

 • Tilrettelegge for at alle avdelinger har det de trenger av materiell, rekvisita osv
 • Støtte arrangementsavdelingen i ulike behov, både i forkant og under arrangementet
 • Produksjon av infomateriell som varslingskort, rutiner, hefter, provisoriske skilter etc
 • Håndtering av lager (ajourføring av lagerbeholdningen)
 • Være en viktig støttespiller for de som drifter arenaene

Søk her!

  Interessert, men usikker på hvor du passer inn?

  Dersom du er interessert i å være frivillig hos oss, men er usikker på i hvilken seksjon du passer best inn, kan du legge igjen din epost her og vi tar kontakt med deg!

  Nyttig informasjon

  Hvem passer dette for?

  Vi trenger deg som vil sørge for at utøvere, publikum og andre frivillige får en god opplevelse under skifesten. Du vil sitte igjen med unik erfaring, minnerike dager og kjenne at du har vært en viktig del av Holmenkollen Skifest.

  Organisasjonen består av mange ulike seksjoner, med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Vi trenger derfor frivillige med ulik kompetanse og erfaring. Interessen for å være frivillig har vært stor de siste årene. Vi anbefaler deg derfor å være tidlig ute dersom du har et ønske om å bidra til den store skifesten.

  Holmenkollen Skifest (verdenscup i nordiske grener) varer i to dager. Flere seksjoner har i tillegg til konkurransedagene dager med rigging og andre forberedelser. Vi forventer at alle som jobber som frivillig setter av minst to dager til jobbing. Dersom du ønsker å jobbe mer er det selvfølgelig bare et pluss.

  Bekledning

  Vi har klesavtale med TwentyFour. Dette medfører at alle frivillige får tilbud om å kjøpe funksjonærantrekk til sterkt rabatterte priser. Funksjonærantrekket består av jakke og lue. Mer om dette kan du lese om i frivilligportalen når du er registrert frivillig.

  Billetter

  Alle frivillige får to gratis arenabilletter til søndag. Det er ikke tillatt å selge billettene videre til andre. Hvis dette skulle bli oppdaget, vil billettene bli fjernet fra systemet og dermed ikke mulig å bruke i arenaen. Billettene er ment for å gi bort til venner og familie som ønsker å oppleve den fantastiske Kollen-stemningen sammen med oss

  Forpleining

  Når du er på vakt og bidrar til Holmenkollen Skifest får du et varmt måltid, lunsj, og eventuelt overtidsmatpakke hvis du har lang dag. Det vil også være drikke, frukt, vafler og annen snacks tilgjengelig på en av våre tre funksjonær»huler».

  Transport

  Holmenkollen er et komplekst anlegg med veldig lite parkering. Hovedfremkomstmiddelet for alle som skal til Kollen er derfor t-banen. Ruter setter opp ekstra avganger for frivillige som skal tidlig på vakt lørdag og søndag. Vi ber om forståelse for dette.

  Overnatting

  Vi har dessverre ikke tilbud på, eller gratis overnatting for våre frivillige. Bor du langt unna kan det være et alternativ å ta kontakt med andre i seksjonen din, kanskje de har en ekstra seng i arrangementsuka.

  Fant du ikke informasjonen du var ute etter?

  Se våre ofte stilte spørsmål