Ta med deg hele familien til Skifest – også de minste! Her får du informasjon om hva vi kan tilby deg som har med barna.

Både lørdag og søndag arrangeres en rekke barneaktiviteter rundt om i arenaen. På Kapellskogen inne i arenaen har vi tilrettelagt ekstra godt for de minste. På kartet nedenfor har vi markert familieområder og barneaktiviteter med en elg.

I festivalgata

LØRDAG 09. MARS: Klokken 13.30 – 15.30
SØNDAG 10. MARS: Klokken 09:00 – 11:00 og 13.30-15

Ligger lokalisert fem minutter fra hovedinngangen på venstre hånd etter Kollenteltet og festivalgata. Under hoppøvelsene er dette området et flott sted for barnefamilier å være. Her har du god utsikt til bakken, samtidig som vi legger opp til fine aktiviteter for barn. Ikke gå glipp av muligheten til en selfie med vår maskot Braute!

På Kapellskogen

LØRDAG 09. MARS: Klokken 09.00 – 14.00
SØNDAG 10. MARS: Klokken 11:00 – 14:00

På Kapellskogen er det som vanlig tilrettelagt for barnefamilier. Her kommer man nærme langrennsutøverne samtidig som det er god boltreplass for de yngste. Her blir det blant annet mulig å møte elgen Braute, kjøpe seg noe godt å drikke og spise, få ansiktsmaling og være med på morsomme konkurranser og aktiviteter.

Hemingseter familiecamp

I marka vil det også være lagt opp til en trygg og hyggelig skifest for barna. På lørdagen har Skiforeningen lagt opp til et hyggelig område i marka som er beregnet for familier. Her er det lagt opp til aktiviteter som aking, mini bob/ mini hopp og bob-bane for de minste. Skiforeningen stiller med bål og gratis pinnebrøddeig, saft og kaffe til alle. Det er også lov til å grille medbragt mat på bålet.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere