Uten mat og drikke duger helten ikke! I år er arenaen proppfull av tilbud til deg som velger å tilbringe dagen på Skifest.

Mat og drikke finner du  i SpareBank1-teltet og rundt om i arenaen. SpareBank1-teltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med Vipps, kort eller kontanter. Inne i SpareBank1-teltet er det ikke lov å ta med medbrakt mat. Den kan du nyte i arenaen forøvrig eller for eksempel i vårt hyggelige familietelt på motsatt side av festivalgata.

Kjøp billetter

MAT OG DRIKKE SKIFEST 2019:

God mat er viktig for hyggen og skifesten! Holmenkollen Skifest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. De som skal servere deg god og smakfull mat på Skifesten 2019 blir presentert nærmere arrangement.

AFTERSKI 2019:

Vi arrangerer afterski lørdag 09. mars i SpareBank1-teltets første etasje. Det koster 50 kroner for inngang til afterski, som betales i døra. For å kunne kjøpe inngang til afterski må du på forhånd ha en ordinær arena- eller tribunebillett til Skifest 2019.  I år krever vi ikke forhåndskjøpte afterski-billetter, men det er førstemann til mølla som gjelder. Det er 21 års aldersgrense.

Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol inne i arenaområdet, og det blir sekkekontroll ved innslipp til arenaen.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere