I år er arenaen proppfull av tilbud til deg som velger å tilbringe dagen på Skifest. Her kan du lese mer om hva vi kan tilby i arenaen og hvilke aktører som er tilstede under Skifest og RAW AIR 8.-10.mars.

Det er flere mattilbud, barneaktiviteter og spennende boder man kan besøke i løpet av helgen i Kollen. Les mer om hva slags tilbud det finnes inne i arenaen nedenfor.

PRAKTISK INFORMASJON

TRANSPORT

Ta T-banens linje 1 mot Frognerseteren, og gå av på Holmenkollen stasjon. Derfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Gjør et søk i reiseplanleggeren under for å finne T-banens rutetider. Husk at du må kjøpe billett på forhånd når du reiser med T-banen. Se hvordan du kjøper billett på ruter.no 

PARKERING

Det er svært få, eller ingen, parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Skifest og RAW AIR. For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

FESTIVALREGLER

 • Medbrakt alkohol er ikke tillatt
 • Bål- og grillutstyr er ikke tillatt
 • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Skifest og RAW AIR i Kollen!

BARNEAKTIVITETER

Under Skifest og RAW AIR har vi et variert og morsomt tilbud til alle barnefamilier som ønsker en fartsfylte og aktive dager i Holmenkollen. Stikk innom våre barneaktiviteter og la barna møte våre hyggelige frivillige som kan male barna i ansiktet med flagg!

Du kan ta med deg familien til Kapellskogen for å få ansiktsmaling eller delta i gøyale konkurranser. Her kommer man nærme langrennsutøverne samtidig som det er god boltreplass for de yngste. Eller du kan ta med deg barna til Hemingseter for pinnebrød, aktiviteter og diskosgolf. Vær tilskuer under Mini RAW AIR som er hoppkonkurranse for barn i alderen 5-12 år. Det er variert tilbud og noe for alle under Skifest. Les mer om vårt barnetilbud her.

TILSTEDE I ARENAEN UNDER SKIFEST OG RAW AIR

Disse aktørene og samarbeidspartnerne vil være tilstede under Skifest og RAW AIR:

 • My Call
 • Strømmes
 • Odlo
 • Superski
 • Dale
 • Freia
 • Skogselskapet
 • Norsk Gjenvinning
 • LO
 • Riis Bilglass
 • Bilia, Volvo

MAT OG DRIKKE

God mat er viktig for hyggen og skifesten! Holmenkollen Skifest gir deg et variert mat- og drikketilbud gjennom hele helgen. Her er en oversikt over noen av dem som er plass på Skifest:

Kollenburger
Gildeutsalg
Steamy

Brased pork belly. Karamellisert ribbe. Serveres med crispsalat, agurk, koriander og peanøtter. Inneholder: Melk, Hvetegluten, peanøtter og soya.
Pulled Chicken. Grillet kylling med Hoisin saus. Serveres med crispsalat, løk, koriander og peanøtter. Inneholder: Melk, hvetegluten, peanøtter og soya.
Fried chicken. Fritert kylling med appelsinglace. Serveres med crispsalat, agurk og syltet rødløk. Inneholder: Melk, hvetegluten.
Veggie. Falaffel med sursøt saus. Serveres med crispsalat, agurk og løk. Inneholder: Melk og hvetegluten.
Tilbehør: Fries, popcorn chicken, mineralvann og kaffe.

Go Grilla
The Grill Pit

Pulled pork burger med Grillpit kålsalat med chili og koriander, hvit alabama bbq saus og sprøstek løk
Phily Chiken steak sandwich med pickled paprika, ruccula, agurk, sprøstekt løk, cheddar sause
Klippfiskburger med ost, kålsalat med chili og koriander, grønn chili majones
Mineralvann og kaffe

Baker Hansen
Popcorn to the people

Popkorn, sukkerspinn, slush og bacon-snacks!

Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol inn på arenaen.

Mat og drikke finner du i publikumsteltet og rundt om i arenaen. Publikumsteltet ligger ved Holmenkollbakken, rett innenfor hovedinngangen og fungerer som delt publikumstelt og VIP-telt. Betaling gjør du med Vipps, kort eller kontanter.

Kjøp billetter

AFTERSKI 2019:

Vi arrangerer afterski lørdag 09. mars i publikumsteltets første etasje. For å komme inn på afterski, må du på forhånd ha en ordinær arena- eller tribunebillett til Skifest 2019.  I år krever vi ikke forhåndskjøpte afterski-billetter, men det er førstemann til mølla som gjelder. Det er 21 års aldersgrense.

Det er ikke tillatt med medbrakt alkohol inne i arenaområdet, og det blir sekkekontroll ved innslipp til arenaen.