Har du lyst til å bo i et av våre Lavvotell?

Nå kan du overnatte med stil i våre lavvotell-camper og under kan dere finne ut om vi har lavvotell på festivalen du skal på og hva det inkluderer.

Ønsker dere et tilbud på overnatting til mange og kanskje dere vil at vi administrerer dette. Da er det bare å kontakte oss for uforpliktende tilbud og en samtale om hva vi kan tilby.

LAVVOTELL

Har du lyst til å bo i marka under Skifesten 2019 så er vårt lavvotell en god løsning for deg. Her kan dere kose dere rundt bålpanna i magisk kvelds stemning, legge dere i en varm lavvo når dere får lyst og alt blir rigget før dere kommer.


HVEM PASSER LAVVOTELL FOR?

Er dere en vennegjeng, et firma eller en gruppe som jakter på en annerledes opplevelse under Skifesten 2019, er dette midt i blinken! Dere kommer til ferdig montert lavvo i Marka som dere disponerer fra fredag til søndag. Dere kan velge mellom ni eller 15-personers lavvo. For god komfort anbefaler vi ikke over seks overnattende i en ni-personer lavvo, og  ni i en 15-personers lavvo. Da har dere god plass til bagasje etc.


HVORDAN ER LAVVOEN UTSTYRT?

Lavvoene er utstyrt med både lettvektsgulv og egen vedovn slik at det blir tørt og varmt. Vi rigger til en hyggelig, felles grillplass, med grill og bålpanner.  Det blir også egen nattevakt i campen. Vi bruker kun Tentipi bomullslavvoer som gir høy komfort.


Slik blir Holmenkollen Skifest sitt «Lavvotell»:

•  Velg mellom 9- eller 15-manns lavvo
•  Duken er laget av bomull og polyester og puster derfor svært godt
•  Lavvoen har to topphatter som begge reguleres enkelt innenfra
•  Vedovn og gulv medfølger
•  Ved kan kjøpes separat


PLASSERING

Lavvoene blir plassert i området som heter Steinalderåkeren. Området ligger ca. 5 min gange fra P-plassen ved Sporten, bak Frognerseteren.

Området ligger ca 1,5 km fra Hovedarenaen og billettert område med inngang nord som nærmeste inngang.

ANKOMST

Gå via Sporten og følger merket løype inn i skogen. Har du lyst til å ta skiene fatt kan du gå på ski fra Sognsvann via løypenettet opp til Frognerseteren. Kart medfølger ordrebekreftelsen.

9 manns lavvo

6000,- eks. mva
6600,- inkl. mva

15 manns lavvo

9000,- eks. mva.
9900,- inkl. mva.

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere