Ta beina fatt, eller benytt deg av kollektivt for å komme deg på Holmenkollen Skifest.

T-bane

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen.

Ta T-banens linje 1 mot Frognerseteren, og gå av på Holmenkollen stasjon. Derfra er det ca. ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk at det er mange som skal samme vei, så beregn god tid. Gjør et søk i reiseplanleggeren under for å finne T-banens rutetider.

Husk at du må kjøpe billett på forhånd når du reiser med T-banen.

Se hvordan du kjøper billett på ruter.no

Til fots

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Med bil

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifest. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

Når du skal hjem igjen

Følg skilting fra arenaområdet. Under arrangementet vil funksjonærer guide deg. Det kan ta noe tid for alle å komme seg med T-banen ned til sentrum.

Kommer du langveis fra?

NSB har togruter fra sentrale og viktige byer inn til hovedstaden, fra Bodø i nord, Trondheim i midt, Åndalsnes i nordvest, Bergen i vest, Stavanger i sørvest, Kristiansand i sør og Halden i sørøst. I tillegg går det tog fra Göteborg i Sverige. Les mer på www.nsb.no.

Ankommer du Oslo via Rygge, Torp eller Gardermoen finnes egen transport inn til sentrum fra de ulike flyplassene. Sjekk de respektive flyplassenes hjemmesider for oppdatert informasjon. Fra Oslo S tar det om lag en halv time med t-bane opp til Holmenkollen stasjon.