Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den magiske stemningen før konkurransene starter.

Det er ikke nummererte plasser i løypene eller på tribunene, med unntak av felt A i hopptribunen, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Ved hovedinngangen finner du handlegaten med et yrende folkeliv, publikumstelt,  muligheter for å sikre deg offisielle skifest-produkter, god mat og godt drikke. Området vil bli tydelig skiltet. Se prisoversikt lenger ned på siden.

FESTIVALGATA, MAT OG DRIKKE

I festivalgata sør og festivalgata nord vil det være liv og røre hele dagen. Mange av våre fantastiske samarbeidspartnere har stands med aktiviteter for store og små. I tillegg er vi heldige å kunne tilby masse spennende mat og drikke gjennom samarbeidet vårt med Furset og flere ulike Food Trucks. Hvem som vil være tilstede oppdaterer vi nærmere arrangementet.

KOLLENTELTET

Kollenteltet er et 2.etasjes telt med VIP i andre- og øvrig publikum i første. Her er alle velkomne og Furset byr på god mat og drikke.

Når konkurransene er over lørdag inviterer vi til afterski med musikk og god stemning! Aldersgrense 18 år, fri inngang, førstemann til mølla-prinsippet.

ARENAKART MED TRIBUNEOMRÅDER:

Her finner du en oversikt over hvor de ulike tribunene ligger og hva du finner i nærheten av din plass.

1. Langrennstribune NORD

Den mest populære tribunen med kapasitet til 5000 personer. Her får du med deg oppløpet under fem- og tremila og kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere. Du har også tilgang til storskjerm fra tribunen.

2. Langrennstribune SYD

På motsatt side av den nordlige langrennstribunen finner du vår andre store langrennstribune med kapasitet til 1500 personer. Deler av denne tribunen holdes av til våre VIP-gjester.

3. Arenaområde VM-haugen

Her får du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser kombinert med flott utsikt til stadion, Holmenkollbakken og utøverne.

4. Hopptribune B-H

Alle med gyldig billett kan velge seg en plass i hopptribunen under hoppkonkurransene fredag, lørdag og søndag. Her blir det Kollenbrøl som suser gjennom lufta og god utsikt til luftige svev!

5. Hopptribune A

Ønsker du den aller beste utsikten velger du denne tribunen under hopprennet! Her får du fantastisk utsikt over Oslo, og ikke minst over hopperne som nesten kommer svevende over hodet ditt.

6. Arena- og Familieområde Kapellskogen

På Kapellskogen kan du tilbringe hele dagen sammen med familien i flotte omgivelser tett på løypa. Her kan barna få teste ulike barneaktiviteter både lørdag og søndag.