Vi anbefaler at du kommer tidlig opp til arenaen for å oppleve den magiske stemningen før konkurransene starter.

Det er ikke nummererte plasser i løypene eller på tribunene, med unntak av felt A i hopptribunen, så jo tidligere du ankommer arenaen, jo bedre plass vil du få.

Ved hovedinngangen finner du handlegaten med et yrende folkeliv, publikumstelt,  muligheter for å sikre deg offisielle skifest-produkter, god mat og godt drikke. Området vil bli tydelig skiltet. Se prisoversikt lenger ned på siden.

Under arrangement vil flere aktører være tilstede og bidra til ytterligere folkefest og god stemning på arenaen. De som kommer er blant annet Eggedal skole- og ungdomskorps, koret Soon Etter Frokost, dansegruppen Kjærringa med staven og Moen Bjøllefabrikk.

FESTIVALGATA, MAT OG DRIKKE

I festivalgata sør og festivalgata nord vil det være liv og røre hele dagen. Mange av våre fantastiske samarbeidspartnere har stands med aktiviteter for store og små. I tillegg er vi heldige å kunne tilby masse spennende mat og drikke gjennom samarbeidet vårt med Furset og flere ulike Food Trucks. Aktører som vil være tilstede er:

MAT

 • Kollenburger
 • Gilde
 • The Grill Pit
 • Baker Hansen
 • Popcorn to the people
 • Go Grilla
 • Los Tacos
 • Helt Rå

Det vil også være glutenfrie alternativer.

ANDRE AKTØRER

 • MyCall med hoppbakke, lykkehjul og spennende konkurranser.
 • Extra med Mini World Cup for alle som vil delta
 • PSS, servicepunkt
 • Merchandisesalg med gode tilbud fra Twentyfour, Strømmes og Superski
 • Gjenvinningsstasjon fra Norsk Gjenvinning
 • + Mange fler.
Skifestaurant

Fursetgruppen er stolt samarbeidspartner med Holmenkollen Skifestival. I forbindelse med Skifest & RAW AIR 6.-8. mars inviterer de deg til noen av sine restauranter i byen etter Skifest & RAW AIR.

Vis billetten din og få dagens 2-retters middag til 300kr (verdi 440kr) og dagens 3-retters middag til 400kr (verdi 525kr) på Grilleriet, Grand Cafe, Sanguine på Operaen og Ekebergrestauranten. Tilbudet gjelder maks 8 gjester per selskap.

– Ta turen rett fra Kollen eller legg igjen skibuksa hjemme før dere dra ut igjen. Uansett – velkommen til oss!

KOLLENTELTET
Kollenteltet er et 2.etasjes telt med VIP i andre- og øvrig publikum i første. Her er alle velkomne og Furset byr på god mat og drikke.Når konkurransene er over lørdag inviterer vi til afterski med musikk og god stemning! Aldersgrense 18 år, fri inngang, førstemann til mølla-prinsippet.

ARENAKART MED TRIBUNEOMRÅDER:

Her finner du en oversikt over hvor de ulike tribunene ligger og hva du finner i nærheten av din plass.

1. Langrennstribune NORD

Den mest populære tribunen med kapasitet til 5000 personer. Her får du med deg oppløpet under fem- og tremila og kommer i god stemning ved hjelp av våre fantastiske speakere. Du har også tilgang til storskjerm fra tribunen.

2. Langrennstribune SYD

På motsatt side av den nordlige langrennstribunen finner du vår andre store langrennstribune med kapasitet til 1500 personer. Deler av denne tribunen holdes av til våre VIP-gjester.

3. Arenaområde VM-haugen

Her får du oversikten helt fra start! En perfekt kombinasjon av skogsomgivelser kombinert med flott utsikt til stadion, Holmenkollbakken og utøverne.

4. Hopptribune B-H

Alle med gyldig billett kan velge seg en plass i hopptribunen under hoppkonkurransene fredag, lørdag og søndag. Her blir det Kollenbrøl som suser gjennom lufta og god utsikt til luftige svev!

5. Hopptribune A

Ønsker du den aller beste utsikten velger du denne tribunen under hopprennet! Her får du fantastisk utsikt over Oslo, og ikke minst over hopperne som nesten kommer svevende over hodet ditt.

6. Arena- og Familieområde Kapellskogen

På Kapellskogen kan du tilbringe hele dagen sammen med familien i flotte omgivelser tett på løypa. Her kan barna få teste ulike barneaktiviteter både lørdag og søndag.