VIP

Unn deg en VIP-opplevelse i skisportens hjerte!

Helgen 08 – 10. mars møtes kjente idrettshelter og nye stjerneskudd til dyst. Her samles verdenseliten til fest, uansett gren. Og her oppstår de største opplevelsene i de minste marginene.  Alle med et hjerte for skisport, anbefales å oppleve den unike folkefesten i Holmenkollen.

Skifest gir deg den kjente og tradisjonsrike skihelgen der norske flagg, nikkers og termoskoppen kommer til sin rett! Opplev skistjernene konkurrere med høy fart i sporet og luftige svev ned Holmenkollbakken – det kommer til å koke på tribunene og Kollenbrølet vil suse gjennom arenaen!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud her

Vårt VIP-innhold

Med VIP-billetter kommer du tett på idrettsstjernene i Holmenkollen. Du får reservert bord i egen VIP-etasje. Bølgen & Moi sørger for å gi deg en smakfull matopplevelse innendørs, og godt drikke setter en ekstra spiss på besøket. Det er kort vei til orkesterplass i arenaen, hvor du kan følge de duellene minutt for minutt.

Inkludert for våre VIP-gjester er:

 • Reserverte bord og reserverte tribuner
 • Smakfull mat gjennom dagen tilberedt av Bølgen & MoI
 • Bar med attraktivt utvalg
 • Egne toalettfasiliteter
 • Sportssendinger fra NRK mellom konkurransene
 • Faglig innslag fra scenen med celebre idrettshelter
 • Egen vert for større grupper
 • Spesialtilbud på vår eksklusive Dale of Norway kolleksjon

Ønsker din gruppe felles bekledning eller utstyr (sitteunderlag/termos/lue etc.) med firmalogo og lignende?
Kontakt oss for et tilbud vip@skifest.no 

VIP Lørdag

NOK 1900,- inkl. mva, eksl. bill.avgift

Med ett fullspekket sportsprogram er det duket for en pulserende dag i arenaen, etterfulgt av en helaften i teltet. Det blir et faglig innslag tidlig på dagen og besøk fra spennende idrettshelter. Etter siste øvelse arrangeres afterski i VIP-etasjen.

VIP Søndag

NOK 1300,- inkl. mva, ekls. bill.avgift

Celebre idrettshelter, utøvere og støtteapparat vil ta turen innom i løpet av dagen og dele sine beste Kollenopplevelser. Sportslig er det duket for nok en thriller-dag med kvinnehopp, 3-mil og det tradisjonsrike Holmenkollrennet i RAW AIR-drakt!

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

 • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
 • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
 • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
 • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
 • Bål- og grillutstyr
 • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere