Søndag 10. mars

Søndag 10. mars kan du oppleve tremila for kvinner, damehopp og det tradisjonelle Holmenkollrennet for herrer – i RAW AIR-drakt!

Alle med billett (arena eller tribune) kommer inn i SpareBank1-teltet. For inngang i VIP-avdelingen i 2. etasje trenger du egen VIP-billett.

Se søndagens program her.

 

Dagspass arena

Voksne: NOK 225,-/Barn 4-12: NOK 60,-/Barn 0-3: Gratis

Arenabilletten gir tilgang til å se langrenn fra arena/vrimleområdene i arenaen: Kapellskogen og VM-haugen. I tillegg får du valgfri plassering i hopptribunen i feltene B-H.

Dagspass tribune NORD langrenn og hopp

Voksne: NOK 410,-/Barn 4-12: NOK 75,-/Barn 0-3: Gratis

Unummerert ståplass på langrennstribune NORD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene B-H.

Dagspass tribune SYD langrenn og hopp

Voksne: NOK 410,-/Barn 4-12: NOK 75,-/Barn 0-3: Gratis

Unummerert ståplass på langrennstribune SYD. Billetten gir også fri plassering i hopptribunen i feltene B-H.

Dagspass hopp tribune (nummererte sitteplasser i felt A)

Voksne: NOK 475,-/Barn 4-12: NOK 210,-/Barn 0-3: Gratis

Nummererte sitteplasser i hopptribunen felt A. Du velger selv hvor du vil sitte når du bestiller billett på nettet. Billetten gir deg også tilgang til vrimleområdene i arenaen hvor du kan se langrenn fra Kapellskogen og VM-haugen.

Familiebillett arena

2 voksne + 2 barn 4-12: NOK 475,-

Er dere to voksne og to barn kan dere velge denne billetten for kr. 475,- og få tilgang til hele dagen i arenaen i områdene Kapellskogen og VM-haugen.

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere