Lørdag 07. mars

I år snur vi det på hodet!

Lørdag 7. mars braker det løs med kombinert hopprenn, og deretter skal Therese Johaug og resten av den kvinnelige langrennseliten ut på 3 tøffe mil gjennom Nordmarka. Dagen avsluttes med RAW AIR-turneringen med laghopp for herrer.

Vi har voksen-, barne- og familiebilletter (2 voksne + 2 barn). Barn under 4 år er gratis. I tillegg kan du kjøpe helge-pass til en rabattert pris.

Alle billettkjøpere har tilgang til publikumsteltet hvor du kan varme deg, få noe godt å spise og enkel drikkeservering. Det finnes sittegrupper i første etasje. I andre etasje finnes vår VIP-avdeling – dit trenger du egen VIP-billett for å få tilgang. Les mer om vårt VIP-tilbud her.

Se lørdagens program her.

Dagspass Tribune Nord

450,-

Se 3-mila og kombinert fra tribune nord (ståplass) og fri plassering i felt B-E i hopptribunen. Generell tilgang rundt i arenaen.

Dagspass Arena

230,-

Se 3-mila og kombinert fra arenaområdene VM-haugen og Kapellskogen og fri plassering i felt B-E i hopptribunen. Generell tilgang rundt i arenaen.

Dagspass Arena Familie

530,-

To voksne og to barn (4-12 år) kan se 3-mila og kombinert fra Kapellskogen eller VM-haugen, og fri plassering i felt B-E i hopptribunen. Generell tilgang rundt i arenaen.

RAW AIR-hoppbillett

230,-

Se RAW AIR laghopp fra felt B-E i hopptribunen (fri plassering). Denne billetten vil også gi deg tilgang til å se 3-mila og kombinert fra arenaområdene VM-haugen og Kapellskogen. Generell tilgang rundt i arenaen.

RAW AIR-billett m/ sitteplass

490,-

Se RAW AIR laghopp fra felt A (høyre jakkeslag) i hopptribunen. Denne billetten gir deg eget reservert sete. Du får også tilgang til å se 3-mila og kombinert fra arenaområdene VM-haugen og Kapellskogen. Generell tilgang rundt i arenaen.

Praktisk informasjon:

Gå til Kollen

Fra Majorstuen tar det ca. 1,5 time å gå opp til Kollen. Følg Slemdalsveien opp til Slemdal, og videre opp Frognerseterveien til Besserud stasjon. Herfra er det ca. 1 km opp til arenaen.

Returen går samme vei. Gå ned via Besserud og fortsett deretter ned Frognerseterveien til Slemdal, og herfra til Majorstuen.

Ta t-banen til Kollen

Enklest, billigst og mest miljøvennlig! Det går hyppige T-baneavganger til Holmenkollen fra tidlig på morgenen. Benytt T-bane linje 1 mot Frognerseteren.  T-banekart finner du  her .

Gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det ca. 300 meter å gå til arenaen. Følg skilting fra stasjonen. Husk å beregne god tid! Vi anbefaler forhåndskjøp av t-bane billett tur/retur arenaen. Holmenkollenarenaen ligger i sone 1, og alle Ruters kort og billetter gjelder.

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se www.ruter.no for informasjon om rutetider. Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Parkeringsmuligheter

Det er ingen parkeringsmuligheter i Holmenkollen under Holmenkollen Skifestival. Bruker du bilen bør du derfor parkere i nærheten av en t-banestasjon på linje 1.

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med worldcup@skifest.no

Festivalregler:

  • Medbrakt alkohol er ikke tillatt, det blir sjekk av sekker ved inngangen
  • Hunder er dessverre ikke velkomne i arenaen
  • Barnevogner bør unngås pga. trengsel
  • Egne ski og staver kan ikke brukes i arenaen
  • Bål- og grillutstyr
  • Røyking er ikke tillatt på tribunene

Hjelp oss å etterfølge disse reglene slik at alle får en hyggelig opplevelse under Holmenkollen Skifestival!

 

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere