Billettoversikt

Se skistjernene konkurrere i hopp, kombinert og langrenn med høy fart i skisporet og luftige svev – i tillegg til masse god underholdning for store og små!

Alle billettene gir adgang til festivalområdet hvor vi blant annet har en spennende handlegate med publikumstelt med matservering, morsomme og spennende aktiviteter for barn, ulike boder med salg og/eller aktiviteter fra våre samarbeidspartnere.

Spesielle behov?

Rullestolbrukere må bestille billett via worldcup@skifest.no Ledsagere av handicap rullestolbrukere går gratis, men må utløse billett for 20 kroner. Les mer om spesielle behov her.

Fredag

Gratis inngang til kvalifiseringsrennet i RAW-AIR!

Lørdag

Kombinertrenn, 3-mila for kvinner og RAW-AIR laghopp fra kr. 225,-

Søndag

5-mila, ungdomsstafetten og RAW AIR for kvinner og herrer fra kr. 225,-

Weekendpass

Bli med på RAW AIR & skifest i Holmenkollen både lørdag og søndag!

VIP

Ønsker du det lille ekstra i Kollen? Les mer om vårt VIP-tilbud.

 

 

Ved eventuell avlysning:

Dersom vær- og føreforhold er slik at arrangør finner det for risikabelt å gjennomføre arrangementet, vil arrangementet bli avlyst. Det er ingen refusjon av billetter ved avlysning grunnet vær- og føreforhold. Det er ingen prisavslag ved avbrutt arrangement etter at det har startet grunnet vær- og føreforhold.

I særskilte tilfeller der noe uforutsett skulle inntreffe med Kongehuset, Regjeringen eller dersom det oppstår andre hendelser som er av en slik art at det involverer Norges sikkerhet, vil ikke billetter refunderes ved en eventuell avlysning. Det er arrangementets jury som sammen med sikkerhetsansvarlig, tar beslutningen om hvorvidt arrangementet kan gjennomføres. 

Våre samarbeidspartnere

Internasjonale Sponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere