SKIFEST & RAW AIR I KOLLEN 6.-8. mars 2020

Skifest-helgen er et årlig, internasjonalt skiarrangement i Holmenkollen, Oslo. Skifesten arrangeres 6. – 8. mars 2020 og består av tre konkurransedager hvor du kan oppleve RAW AIR-turneringen for menn og kvinner, langrenn og kombinert. Skifesten en del av den årlige verdensomfattende FIS World Cup Nordic.

Vi har ulike billettkategorier; arena, tribune, VIP og familie for å nevne noe. Les mer og finn din billett her.

KJØP BILLETT HER

Holmenkollen Skifestivall 2019

Billetter

Ingenting er som å oppleve sport live. Ta turen til Holmenkollen og se verdens beste nasjonale og internasjonale idrettsstjerner utfolde seg i kanskje verdens fineste anlegg. I Kollen får du mye idrett for pengene og du får mulighet til å se hopp, kombinert og langrenn. Klikk her for billettinformasjon, kategorier og priser. All informasjon om billettene og mulighetene dine finner du her.

Kjøp billetter Finn billetter
Sliten Utøver Nr. 4 Etter Målgang. Foto Magnus Nyløkken

Når og hvor

Skifest og RAW AIR er ikke bare idrett. Under arrangement vil det være food trucks og andre matutslag med masse god mat og drikke, aktiviteter i regi av gode samarbeidspartnere og barneaktiviteter. Legg hele dagen til Kollen, her vil det være mye og gjøre og se for både små og store. Les om alt som skjer i arenaen under Skifest og RAW AIR.

Startfelt 5mila

Program

Det er et tettpakket program i Holmenkollen under Skifest & RAW AIR. Du får med deg både hopp, kombinert og langrenn.Her finner du åpningstider i arena og utfyllende informasjon om rennprogrammet.

C8GqWqhM

Nyheter

Få med deg siste nytt om Skifesten her!

Bli frivillig i Kollen!

Har DU lyst til å bli med å skape den unike stemningen under Skifest 2020? Meld deg som frivillig her!