Velkommen til Skifest & RAW AIR 2023

Den store folkefesten er tilbake i Kollen i 2023, når verdenscup i nordiske grener (Skifest & RAW AIR) arrangeres i nasjonalanlegget 9. – 12. mars. Vi ønsker nok en gang velkommen til ‘Skisportens Hjerte’, hvor vi byr på spennende konkurranser, masse moro og fantastisk stemning i arenaen.

Skaff deg din billett i dag!

Jacques Holst (sjakholst@gmail.com) Ig Jacquesholst Photo By Jacques Holst (jacquesholst.com) CC By Nc Sa 332

Billetter

Billettsalget til Skifest & RAW AIR 2023 har startet. Klikk på knappen under, så sender vi deg til Ticketmaster hvor du får sikret deg tilgang til sesongens store folkefest i Kollen!

Kjøp billetter
Målstrek

Når og hvor

Skifest & RAW AIR arrangeres i Holmenkollen nasjonalanlegg. For å få tilgang til arrangementet må du ha billett. Det sportslige programmet består av verdenscup-renn i hopp for kvinner og menn som også er en del av RAW AIR-turneringen, langrenn kvinner og menn (5 mil for begge kjønn) og kombinert (kvinner og menn). Skifest & RAW AIR-dagene kan by på et tettpakket konkurranseprogram, underholdning og aktiviteter for store og små både i festivalgata og ellers i arenaen, samt spennende matopplevelser.

Garden

Program

Skifest & Raw Air finner sted fra 9-12.mars. For første gang deltar også kvinner kombinert. De starter programmet med hopp i Midtstubakken torsdag 9.mars og går langrennsdelen lørdag før kombinertguttene starter.
Fredag er det kvalifisering i Raw Air hopp for både kvinner og menn og PCR for menn kombinert. Torsdag og fredag vil det være gratis inngang.
Lørdag 11.mars -søndag 12. mars kan vi by på et tettpakket program med alle grener inkludert.
Få med deg spennende langrennskonkurranser; kvinner går for første gang i World Cup-sirkuset samme distanse som menn i Holmenkollen; 50 km fellesstart!
Raw Air-turneringen som starter i Oslo i år inkluderer 4 spennende konkurranser i Holmenkollbakken.

Fullstendig program
Hopp Søndag 6830

Kontakt oss

Lurer du på noe som du ikke finner i svar på i vår FAQ?

Kontakt oss

Bli frivillig i Kollen!

Våre frivillige er bærebjelken i våre arrangementer, og totalt 2000 frivillige bidrar til at verdenscup i Holmenkollen er noe helt spesielt. Bli med du også!