SKIFEST OG RAW AIR 2021

Vi gleder oss til å igjen kunne invitere til Skifest og Raw Air i Holmenkollen. Arrangementet i 2021 er satt til 12-14.mars 2021. Grunnet usikkerhet rundt Covid-19, avventer vi salgstart av billett for arrangementet. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du motta informasjon i god tid før billettsalget åpner.

Du melder deg enkelt på nyhetsbrevet i bunnen av denne siden.

Holmenkollen Skifestivall 2019

Billetter

Ingenting er som å oppleve sport live. Ta turen til Holmenkollen og se verdens beste nasjonale og internasjonale idrettsstjerner utfolde seg i kanskje verdens fineste anlegg. I Kollen får du mye idrett for pengene og du får mulighet til å se hopp, kombinert og langrenn.

Grunnet usikkerhet rundt Covid-19, avventer vi salgstart av billett for arrangementer i 2021. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du motta informasjon i god tid før billettsalget åpner. Du melder deg enkelt på nyhetsbrev i bunnen av denne siden.

Sliten Utøver Nr. 4 Etter Målgang. Foto Magnus Nyløkken

Når og hvor

Arrangementet 2021 er lagt til 12-14.mars. Skifest og RAW AIR er ikke bare idrett. Under arrangement vil det være food trucks og andre matutslag med masse god mat og drikke, aktiviteter i regi av gode samarbeidspartnere og barneaktiviteter. Legg hele dagen til Kollen, her vil det være mye og gjøre og se for både små og store.

Informasjon om alt som skjer i arenaen under arrangementet i 2021 vil komme her.

Startfelt 5mila

Program

Det er et tettpakket program i Holmenkollen under Skifest & RAW AIR. Du får med deg både hopp, kombinert og langrenn.

Informasjon om program for 2021 vil komme her.

C8GqWqhM

Nyheter

Hold deg oppdatert på siste nytt her.

Bli frivillig i Kollen!

Har DU lyst til å bli med å skape den unike stemningen under Skifest & Raw Air 2021? Meld deg som frivillig her!