Selskap og events

Furset Catering er stolt partner på all servering for Holmenkollen Skifestival. Legg gjerne ditt møte, kick-off eller seminar i tilknytning til eller under sportsbegivenhetene i Holmenkollen i mars. Vi tilbyr både moderne og tradisjonsrike lokaler med kapasitet fra 5 til 650 personer.

Her ligger altså forholdene til rette for å skreddersy unike opplevelser der høy puls, magiske omgivelser kombineres med smakfull mat og herlig idrett.

Skal du feire et jubileum, feire med vennegjengen eller gifte deg? Vi har nå åpnet for bookinger i 2022. Med ett bredt nettverk blant byens eventbyråer kan Furset Catering tilby skreddersøm av ditt arrangement uansett tema og størrelse. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller for å avtale en visning i mars for arrangementer kommende verdenscupsesonger.

E-mail: post@fursetgruppen.no
Telefon: +47 21 42 02 00

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

LES MER OM VÅRE LOKALER:

Kollenteltet

Kollenteltet byr på mange spennende muligheter. Her arrangeres alt fra lanseringsfester, VIP-opplegg til afterski.

Lavvoer

Våre lavvoer er populære for store og små arrangementer utendørs. Lavvoene innredes uformelt eller stilfullt, alt etter kundens ønske.

Skimuseet

Vi kan tilby skreddersydde arrangement i Skimuseet, i omgivelser som rommer over 4000 år med skihistorie. Lokalet kan leies eksklusivt etter åpningstid.

VIP-lokaler

Unn deg en VIP-opplevelse på taket av Oslo. Bedre utsikt enn Hopptårnet eller Kongelosjen skal du lete lenge etter!

Skreddersøm

Med moderne kjøkkenfasiliteter, dyktige restaurantkokker og unike selskapslokaler på plass, er vi godt rigget for å skreddersy ditt arrangement.

Team-building

Prøv en alternativ rute ned fra Holmenkollbakken eller hva med en guided tur "behind the scenes" i nasjonalanlegget?

Gode matopplevelser

Furset Catering brenner for å skape smaksopplevelser for alle våre gjester av høy kvalitet. Vi lager et lett og lekent matkonsept med gode råvarer og balanserte smaker. Bærekraft står sentralt når vi setter sammen menyene våre slik at vi velger riktige råvarer i sesong og unngår matsvinn. Vårt team har lang erfaring med gjennomføring av skreddersydde arrangementer. Vår kjøkkensjef i Holmenkollen blir Petter Wahl Sekne som har mange års erfaring fra restaurantbransjen. Petter er en erfaren kokk med inngående kunnskap om norske råvarer. Han har blant annet vært dommer ved VM i ost 2018 som ble holdt i Bergen. Petter skal sammen med Kenneth Johans som restaurantsjef ta med seg et flott team som sørger for gode matopplevelser igjennom hele Holmenkollen Skifestival 2020.

Se menyer her

Vi skreddersyr gjerne menyer til ditt unike arrangement. Ta kontakt på post@fursetcatering.no for mer informasjon. Vi høres!