Referanser

De siste årene har vi hatt oppdrag for en lang rekke kjeder, leverandører, eiendomsaktører og andre virksomheter. Her er et utvalg av våre referanser:

Ønsker du bli samarbeidspartner?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat så skal vi forsøke å imøtekomme din bedrifts ønsker. Vi tilbyr både pakkepriser på billetter, skreddersydde team-building-aktiviteter og mye, mye mer.

Kontakt oss

 

Skifesten i Holmenkollen 10. – 12. mars 2017 ble en flott opplevelse for oss og våre deltagere. Vi hadde en herlig bredde og innhold i aktivitetene, i tillegg var værgudene på vår side. Utrolig gøy å være vertskap for et så vellykket arrangement – som definitivt ikke hadde latt seg gjøre uten god hjelp fra Holmenkollen Skifestival. Tusen takk!

Til nettside Sissel Eckblad, Kommunikasjonssjef i Sector Alarm 

Vi hadde to fantastiske dager på VM-haugen under årets skifest i Holmenkollen. Lørdag med 200 kolleger i SpareBank1 i flotte lavoer og med nydelig mat fra Bølgen&Moi. Søndag hadde vi en familiedag for våre kunder med pølser, pinnebrød og ansiktsmaling som også ble en suksess. Holmenkollen Skifestival er for SpareBank1 det beste vi kan vi våre kolleger og kunder av fine opplevelser!

Til nettside Gudbrand Fossbråten, Banksjef SpareBank1

BMW er Presenting Partner av skiskyting internasjonalt. I det norske markedet er skiskyting med tilhørende aktiviteter en av de mest betydningsfulle sponsoratene for BMW Group Norge. For oss var derfor en naturlig aktivering av samarbeidet å invitere til en før-lansering for flere nye BMW-modeller under Skiskytterfesten i Holmenkollen. Godt over 300 gjester, god stemning og mange leads ble resultatet. Vi er veldig godt fornøyd med både gjennomføring og oppfølging fra Holmenkollen Skifestival.

Til nettside Christian Gottschalk, Tidligere Head of Experiental Marketing BMW Group Northern Europe