Frivilligstillinger/Praksisplasser

Vi i Holmenkollen Skifestival tilbyr praksisplasser våren 2024. Du får både tillit, ansvar, og muligheter til å jobbe kreativt og komme tett på administrasjonen, organisasjonen og arrangementene våre, som vil gi verdifull læring og erfaring.

Om Holmenkollen Skifestival:Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund eier i fellesskap Holmenkollen Skifestival AS (heretter omtalt som HKS), ett arrangørselskap som arrangerer World Cup i nordiske grener (Skifest & RAW AIR) og World Cup skiskyting i Holmenkollen Nasjonalanlegg. HKS er en av de mest kjente og største kultur-/idrettsarrangørene i Norge. Arrangementene har også høy status internasjonalt.

Arrangementsdatoer 2024:Verdenscup Skiskyting: 29.02-03.03.2024, Verdenscup Nordiske Grener: 07-10.03.2024

Søknader sendes til marie@skifestival.no eller jonas@skifestival.no

Frist: Fortløpende

Prosjektkoordinator Kapellskogen

Om stillingen:
I Kapellskogen har vi et eget område hvor vi tilrettelegger aktiviteter og underholdning for barnefamilier sammen med sponsorer og andre samarbeidspartnere. Som prosjektkoordinator for Familieaktiviteter får du være med på å utvikle tilbudet, samt sørge for planlegging og gjennomføring av programmet, og vil jobbe tett sammen med Prosjektleder for Arena & Festival og Sponsor- og markedsansvarlig.

 

Arbeidsoppgaver:
– Være med på å utarbeide konsept, aktiviteter og program i samarbeid med partnere
– Hente inn tekniske og provisoriske behov fra partnere
– Planlegge og koordinere opp- og nedrigg av Kapellskogen
– Utarbeide plan for maskoten Braute i samarbeid med lavvokoordinator
– Ta imot, og følge opp samarbeidspartnere og leverandører i kapellskogen
– Ansvar for gjennomføring av lavvo arrangement sammen med lavvokoordinator
– Holde i det offisielle familieprogrammet for Kapellskogen

Ansvarlig matlogistikk

Om stillingen:I løpet av våre to verdenscup-arrangementer serverer vi om lag 5000 måltider til utøvere, presse, frivillige og andre akkrediterte. Som ansvarlig for matlogistikk skal du sammen med din leder sørge for logistikk og utlevering av mat til alle våre funksjonærer og utøvere.

Arbeidsoppgaver:– Planlegge logistikk og utkjøring av matvarer i samarbeid med leder for matlogistikk– Ledelse og oppfølging av frivillige– Ta imot vareleveranser, samt holde orden på varelager– Koordinere matlogistikken sammen med leder for matlogistikk– Pakking av lunsjposer, og koordinere utdeling av dem– Ha dialog med cateringleverandør for varmmatleveranser underveis i arrangementsukene– Gjøre seg kjent med arenaen, og organisasjonen– I etterkant av arrangement: Føre varelager, klargjøre varer for retur, rydde utav matcontainere etc.