Book en unik opplevelse

I Holmenkollen har du mulighet til å skreddersy en unik opplevelse for større og mindre grupper, under verdenscupen i skiskyting og/eller nordiske grener. Vi har et variert utvalg av flotte lokaler som kan brukes til møter, arrangementer og selskap. Fursetgruppen er vår samarbeidspartner på det kulinariske, og sørger for fantastiske matopplevelser for alle og enhver.

Ønsker du mer informasjon om hva vi kan tilby?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat så skal vi forsøke å imøtekomme dine ønsker. Vi tilbyr både pakkepriser på billetter, skreddersydde team-building-aktiviteter, ulike møteromsfasiliteter med mer. 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

 

LAVVO

Ønsker du en helt unik opplevelse for en gruppe? Lavvoene er utstyrt med solid tregulv, benker med reinsdyrskinn og bord etter ønske, lys og varme. Lavvoene rommer alt fra 70 til 200 + personer. Toalettfasiliteter finnes i nærheten og det er enkel adkomst fra hovedinngangen til alle våre lavvoer. Passer for teambuilding, kick-off, sosial sammenkomst, faglig seminar og lignende.

,

Vi hadde to fantastiske dager på VM-haugen under årets skifest i Holmenkollen. Lørdag med 200 kolleger i SpareBank1 i flotte lavoer og med nydelig mat fra Bølgen&Moi. Søndag hadde vi en familiedag for våre kunder med pølser, pinnebrød og ansiktsmaling som også ble en suksess. Holmenkollen Skifestival er for SpareBank1 det beste vi kan vi våre kolleger og kunder av fine opplevelser!

Til nettside Gudbrand Fossbråten, Banksjef SpareBank1

BMW er Presenting Partner av skiskyting internasjonalt. I det norske markedet er skiskyting med tilhørende aktiviteter en av de mest betydningsfulle sponsoratene for BMW Group Norge. For oss var derfor en naturlig aktivering av samarbeidet å invitere til en før-lansering for flere nye BMW-modeller under Skiskytterfesten i Holmenkollen. Godt over 300 gjester, god stemning og mange leads ble resultatet. Vi er veldig godt fornøyd med både gjennomføring og oppfølging fra Holmenkollen Skifestival.

Til nettside Christian Gottschalk, Tidligere Head of Experiental Marketing BMW Group Northern Europe