Lørdag 4. juni arrangerer Holmenkollen Skifestival det årlige rulleskirennet i Kollen. Bedre og sikrere gjennomføring er årsaken til at rennet flyttes fra Rådhusplassen til nasjonalanlegget.  

Årlig stiller den norske langrennseliten opp for å teste sommerformen i rulleskishowet Oslo Skishow. I år har arrangør Holmenkollen Skifestival besluttet i samråd med Norges Skiforbund, at rennet legges til Holmenkollen.

– Dette betyr et bedre og sikrere arrangement. Vi har flotte fasiliteter i nasjonalanlegget, med rulleskiløyper i verdensklasse. Vi mener det er mer bærekraftig og mer sikkert å arrangere rennet her, sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy.

Gratis for publikum

Rulleskirennet 4. juni er det femte i rekken, og hele det norske landslaget stiller til start. Alle årene har tilskuerne fått oppleve konkurranser både i elite- og bedriftsklasser helt gratis. I år arrangeres rennet i samarbeid med Redd Barna.

– Vi gleder oss til å invitere familier og andre opp til Kollen til sommerarrangementet vårt. Holmenkollen har lang tradisjon for å være arena også sommerstid. Det blir mange morsomme aktiviteter for barnefamilier, i tillegg til konkurransene, sier Vestgren Sæterøy.

Lover å gjøre publikum fornøyd

Landslagssjef i langrenn, Vidar Løfshus, forteller at utøverne ser frem til å konkurrere i rulleskiløypene i nasjonalanlegget også om sommeren.

– Mange av utøverne har fantastiske minner fra Holmenkollen, og mange av våre har levert kjempeprestasjoner her. Holmenkollen blir en flott ramme for dette rennet, og løypene er tøffe. Da blir det ekstra gøy å gå. Vi håper publikum legger lørdagsettermiddagen i Kollen 4. juni, og vi skal gjøre vårt for at publikum blir fornøyd, sier Løfshus.

OSLO SKISHOW

  • Arrangeres i Holmenkollen lørdag 4. juni fra klokken 17.00 – 21.00
  • Er et gratis familiearrangement hvor overskuddet går til Redd Barna
  • Hele det norske landslaget har de siste fem årene stilt opp for publikum
  • Siden i fjor er det Holmenkollen Skifestival som har arrangert Oslo Skishow

Our Partners

International Sponsors

Main partners

Partners