Lek, skiglede og gratis VM-stemning for barna

Barnas Mini-VM

Lørdag 11. mars og søndag 12. mars, er det klart for Barnas Mini-VM i Holmenkollen! Barn som er påmeldt Mini-VM kommer gratis inn på Skifestivalen. Skirennet er gratis og det vil være mange spennende aktiviteter for barna i et eget familieområde i Kapellskogen.

Skiglede og mestring

Barnas Mini-VM er en helg hvor alle barn, uansett skiferdigheter, kan være med og oppleve lek, skiglede og VM-stemning. Det blir en dag i snøen med musikk, maskoter og god stemning. Og alle kan låne skiutstyr gratis. Tidspunket er 9.30-14.30 lørdag og søndag. Prosjektleder for Barnas Mini-VM, Live Spilker, ser frem til aktivitetene:

– Barnas Mini-VM er et av de største og viktigste tiltakene for å skape breddeforankring og engasjement i befolkningen på vei mot VM i 2025. Vi er derfor så glade og stolte over at vi får være en del av helga til de som kan norsk skifest best – nemlig Holmenkollen Skifestival, sier Spilker.

Meld på ditt barn her:

Festivalen for barn og unge

Mini-VM i Kollen ligger bare noen få minutter unna resten av festivalområdet og familien kan enkelt bevege seg videre rundt i arenaen. Barna som er forhåndspåmeldt kommer gratis inn på Skifestivalen og har adgang til resten av det åpne festivalområdet. For ungdom er det i år laget et eget område med DJ, kjente artister fra sosiale medier og konkurranser på VM-haugen, eller «Ungdomshaugen» som vi kaller den i år.

Skileik-bakke

Det vil også være en skileik-bakke som barna kan hoppe og leke i. Her kommer utstyrslageret BUA til å være. Fra BUA kan man låne rumpeakebrett som man kan brukes i akebakken.

Kjenner du noen barn som er klare for en helg med lek og skiglede? Kom og bli med på en fantastisk helg i snøen!