Lek, skiglede og VM-stemning for barna

Barnas Mini-VM

Lørdag 9. mars og søndag 10. mars, er det klart for Barnas Mini-VM i Holmenkollen!

Påmelding til Barnas Mini-VM vil du finne i Kapellskogen. Skirennet er gratis og det vil være mange spennende aktiviteter for barna i et eget familieområde i Kapellskogen.

Skiglede og mestring

Barnas Mini-VM er en helg hvor alle barn, uansett skiferdigheter, kan være med og oppleve lek, skiglede og VM-stemning. Det blir en dag i snøen med musikk, maskoter og god stemning. Og alle kan låne skiutstyr gratis.

Barnas Mini-VM arrangeres kl 10:30-14:30 lørdag 9. og søndag 10. mars.

Prosjektleder for Barnas Mini-VM, Live Spilker, ser frem til aktivitetene:

– Barnas Mini-VM er et av de største og viktigste tiltakene for å skape breddeforankring og engasjement i befolkningen på vei mot VM i 2025. Vi er derfor så glade og stolte over at vi får være en del av helga til de som kan norsk skifest best – nemlig Holmenkollen Skifestival.

Live Spilker, Prosjektleder Barnas Mini-VM

Festivalen for barn og unge

Mini-VM i Kollen ligger bare noen få minutter unna resten av festivalområdet og familien kan enkelt bevege seg videre rundt i arenaen. Vi har to festivalgater som vil ha masse aktiviteter. For ungdom er det i år laget et eget område med DJ, soner med bålpanne og god stemning på VM-haugen, eller Kollen Winter Lounge som vi kaller den i år.

Kjenner du noen barn som er klare for en helg med lek og skiglede? Kom og bli med på en fantastisk helg i snøen!