Halvveis til utsolgt tribune nord i Skiskytterhelgen

Ung fyr på tribune nord under World Cup Skiskyting 2018

Billettsalget er godt i gang, og har fått en solid boost den siste tiden. Det er mange som innser at en billett til World Cup i Holmenkollen faktisk er den perfekte julegaven.


Tribune nord mest populær

Selv om hopptribunen og langrennstribunen så langt er like populær på Skifest & RAW AIR, så er en billett på tribune nord vår mest populære totalt sett. Den har også betydelig mindre kapasitet enn hopptribunen, så for de som fortsatt ikke har skaffet seg billett til årets Skifestival og kunne tenke seg en billett på nordsiden av stadion, kan det være lurt å klikke seg inn på Ticketmaster for å sikre seg en plass ganske snart.

Det er World Cup Skiskyting som har solgt aller best, og vi ser at det er spesielt mange utenlandske fans som planlegger en tur til Oslo for å se verdenscupfinalen. På både lørdag 18. mars og søndag 19. mars er vi halvveis til en utsolgt tribune nord.

Tribune nord er en ståtribune med plass til 4250 mennesker.


Gi en opplevelse i julegave

Det er få ting som gir større glede enn å dele en fin opplevelse med dine aller nærmeste. Ikke bare er dette en fantastisk julegave, men det er også en perfekt gave for deg som er litt seint ute med julegaveshoppingen.

Denne gaven er kun noen få klikk unna, og du starter ved å klikke på knappen under.