Frivillig? Vi trenger deg!

Frivillig Heidi Kristiansen med hoppet i bakgrunn

Våre frivillige er alfa og omega for en vellykket gjennomføring av Holmenkollen Skifestival. 2000 frivillige er med hvert år, og det er på mange måter de som ER World Cup i Kollen. Rekrutteringen for 2023 er godt i gang, men vi trenger flere.

Å være frivillig i Holmenkollen er noe av det beste jeg vet, sier Heidi Kristiansen, som har jobbet med Skifestivalen siden 2010.

Kristiansen jobber som leder for publikumsservice og er glad for at mange allerede har meldt seg som frivillig til Holmenkollen i 2023.

Jeg var redd for at vi skulle miste mange etter pandemien, men nå ser det lyst ut. Det sier jo litt om hvor gøy dette er når folk kommer igjen, år etter år.

Trenger flere frivillige

Nå gleder jeg meg til fulle tribuner og fint vær. Og med fullt trøkk i Kollen trenger vi mange frivillige. Så mange som mulig. Så jeg oppfordrer alle, spesielt folk som liker å være ute og som liker å hjelpe mennesker, til å melde seg som frivillig. Da får du se Holmenkollen fra innsida, og det synes jeg er utrolig spennende.

Det er et vidt spenn av oppgaver du kan jobbe med som frivillig i Holmenkollen. Her er det oppgaver som passer for alle, og vi trenger fremoverlente, positive og løsningsorienterte frivillige med på laget.

Dette vil jeg virkelig anbefale. Jeg har vært her i tolv år og skal være med i mange år fremover. Og når jeg blir pensjonist har jeg enda bedre tid til dette, ler Kristiansen.