For bedrifter

Banker ditt hjerte for skisport? Holmenkollen Skifestival samler tusenvis av ivrige tilskuere, utøvere, frivillige og partnere hvert år til uforglemmelige folkefester.

I 2017 hadde verdenscupen i nordiske grener og skiskyting tilsammen 144.000 besøkende både i, og utenfor arenaen. Totalt 39.000 solgte billetter til Skifest-helgen og 24.000 til Skiskyting betyr ny rekord for arrangøren.

HOLMENKOLLEN SKIFESTIVAL – SKISPORTENS HJERTE

Vi i Holmenkollen Skifestival har som mål om å være den mest profesjonelle og nytenkende idrettsarrangøren i Norge. Med tradisjonsrike Holmenkollen som hjemmebane utvikler vi norsk skihistorie og skaper uforglemmelige opplevelser.

I Holmenkollen får du en unik møteplass som samler «hele Norge» med nærmere 240 millioner TV-seere og 144 000 publikummere.

Vi er på jakt etter engasjerende og nyskapende samarbeid med spennende partnere som vil tilby aktiviteter som forsterker festivalopplevelsen.

Kontakt oss!

LES MER OM VÅRT TILBUD/PAKKER TIL PARTNERE:

Team-building og events

Ta med din bedrift på en førsteklasses ”Holmenkollen Experience”!

VIP-opplevelser og billettpakker

Med VIP-billetter kommer du tett på stjernene! Vi byr på nydelig mat og drikke i vårt VIP-telt, også for større grupper.

Eksponering og synlighet

TV-eksponering

Skifestival-supporter

i

Hva bør jeg velge?