For bedrifter

Banker ditt hjerte for skisport? Holmenkollen Skifestival samler tusenvis av ivrige tilskuere, utøvere, frivillige og partnere hvert år til uforglemmelige folkefester.

Vi i Holmenkollen Skifestival har som mål om å være den mest profesjonelle og nytenkende idrettsarrangøren i Norge. Med tradisjonsrike Holmenkollen som hjemmebane utvikler vi norsk skihistorie og skaper uforglemmelige opplevelser.

I Holmenkollen får du en unik møteplass som samler «hele Norge» med nærmere 240 millioner TV-seere og 144 000 publikummere.

Vi er på jakt etter engasjerende og nyskapende samarbeid med spennende partnere som vil tilby aktiviteter som forsterker festivalopplevelsen.

Kontakt oss!

LES MER OM VÅRT TILBUD/PAKKER TIL PARTNERE:

Selskap og events

Legg gjerne ditt møte, kick-off eller seminar til Holmenkollen i mars. Fursetgruppen leverer mat og drikke i verdensklasse og lokalene har kapasitet fra 5 til 650 personer.

VIP-opplevelser og billettpakker

Med VIP-billetter kommer du tett på stjernene! Og Fursetgruppen byr på nydelig mat og drikke i teltet. Vær rask, de beste plassene blir først utsolgt.

Eksponering og synlighet

Det er en rekke muligheter for god eksponering og synlighet på våre World Cup arrangement. Hver sesong når vi ut til millioner av TV-seere verden over og tiltrekker oss et bredt spekter av publikumsmålgrupper i arenaen.