For bedrifter

Banker ditt hjerte for skisport? Holmenkollen Skifestival samler tusenvis av ivrige tilskuere, utøvere, frivillige og partnere hvert år til idrettsglede og uforglemmelige folkefester.

Holmenkollen Skifestival er en nytenkende idrettsarrangør, med tradisjonsrike Holmenkollen som hjemmebane. Selskapet utvikler norsk skihistorie og skaper uforglemmelige opplevelser – for publikum, partnere og utøvere.

I Holmenkollen får du en unik møteplass som samler «hele Norge» med nærmere 240 millioner TV-seere og 144 000 publikummere.

Ønsker du å høre mer om samarbeidsmulighetene i Holmenkollen under Verdenscup dagene, så ta kontakt!

Kontakt oss!

LES MER OM VÅRT TILBUD/PAKKER TIL PARTNERE:

Selskap og events

Legg gjerne ditt møte, kick-off eller seminar til Holmenkollen i mars. Fursetgruppen leverer mat og drikke i verdensklasse og lokalene har kapasitet fra 5 til 650 personer.

VIP-opplevelser og billettpakker

Med VIP-billetter kommer du tett på stjernene! Vi tilrettelegger og skreddersyr tilpasset gjesteprogram for større grupper. Fursetgruppen byr på nydelig mat og drikke i VIP teltet. Vær rask, de beste plassene blir først utsolgt.

Eksponering og synlighet

Det er en rekke muligheter for god eksponering og synlighet på våre World Cup arrangement. Hver sesong når vi ut til millioner av TV-seere verden over og tiltrekker oss et bredt spekter av publikumsmålgrupper i arenaen.