Teambuilding på Skifest i Kollen

Sector Alarm inviterte nærmere 500 personer til en uforglemmelig opplevelse under Holmenkollen Skifest. Les mer om hva «The Winter Summit» bestod av i 2017.

– Holmenkollen ble en flott opplevelse for oss og våre deltagere. Vi hadde en herlig bredde og et godt innhold i aktivitetene, i tillegg var værgudene på vår side. Utrolig gøy å være vertskap for et så vellykket arrangement – som definitivt ikke hadde latt seg gjøre uten god hjelp fra Holmenkollen Skifestival, sier Sissel Eckblad, kommunikasjonssjef i Sector Alarm.

Sector Alarms «Winter Summit» varte fra 9. til 12. mars og hadde stor variasjon i programmet. Lavvoen på Kapellskogen var et sentralt element som samlet de tilreisende fra land som Portugal, Irland og Spania.

Program «Sector Alarm Winter Summit 2017»

9. mars

Konsert med Sølvguttene, Anita Skorgan og Alexander Rein i Holmenkollen kapell etterfulgt av middag i lavvo på Kapellskogen med 113 gjester.

10. mars

Faglig seminar med Sector Alarms ledere i lavvo på Kapellskogen etterfulgt av lunsj. Deretter tribunebilletter til RAW AIR Opening Show og inngang på afterski.

11. mars

Sector Alarm inviterte 450 av sine ansatte til maraton-dag i Holmenkollen med en stor hyggelig lavvo som base.  Her ble det både grilling og egne sportslige aktiviteter  i tillegg til at gjestene fikk med seg femmila, hopp- og kombinertrenn.

12. mars

Sector Alarm hadde med seg 30 spesielt inviterte gjester til VIP-teltet i Holmenkollen for å oppleve tremil, kvinnehopprenn og det tradisjonsrike Holmenkollrennet for herrer.

Dette stod også på programmet for Sector Alarm i løpet av det fire dager lange programmet i Holmenkollen: 

  • Kanefart
  • Overnatting på Voksenåsen og Soria Moria
  • Transport til og fra arena
  • Besøk i Skimuseum
  • ”Behind the scene tour”
  • Underholding med saxofon og trommer i lavvo

– Holmenkollen var en kjempeopplevelse for våre ansatte. Vi hadde utrolig innholdsrike dager med masse glede og moro, forteller Nicolai Strømsoe, Salesflow Manager i Sector Alarm.

LES MER: Teambuilding og events i Holmenkollen.