Ny billettleverandør til Holmenkollen Skifestival

Foto: Katja Anker Kulmus

Fra i høst er det Hoopla som håndterer billettsalget til vinterens verdenscuparrangementer i Holmenkollen. 

Over 3000 norske arrangører selger billetter gjennom leverandøren Hoopla. Nå inngår Holmenkollen Skifestival en omfattende avtale om billettsalg gjennom det norske selskapet.

– Målet er å gjøre det enda enklere for kunden og optimalisere kjøpsprosessen, samtidig som vi får god oversikt over salg og trender. Vi håper både nye og gamle Kollen-entusiaster blir fornøyde med løsningen, sier Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival AS.

Knut Hellik Kvale er gründeren bak Hoopla. Foto: Joachim Jørgensen/Studenttorget.no

Daglig leder og gründer i Hoopla, Knut Hellik Kvale, er godt fornøyd med samarbeidet så langt. Han håper billettsalget skyter fart allerede fra billettslipp i september/oktober.

– Over 70 prosent av all nettbruk skjer på mobil. Vår kjøpsprosess er tilrettelagt uansett om du bruker mobil, nettbrett eller PC. Man trenger ikke passord eller brukernavn for å kjøpe billett, og alle som kjøper billett blir husket til neste gang slik at man slipper å fylle ut opplysningene på nytt, forteller Kvale.

Holmenkollen Skifestival har allerede benyttet seg av en annen Hoopla-tjeneste, nemlig kasseløsningen. Den er spesielt utformet for å kunne betjene mange kunder raskt, og for å være enkel å bruke.

– Det er den raskeste kassen på markedet, og du kan selge en vare med bare to trykk. I nettløsningen vår får du live statistikk på kassesalget slik at du kan gjøre grepene som trengs underveis, forklarer Kvale.

 Billettsalget til verdenscupfinalen i skiskyting i Holmenkollen 20. – 22. mars starter torsdag 26. september, mens Skifesten (verdenscupen i nordiske grener) 06. – 08. mars slipper sine billetter 03. oktober.