Fursetgruppen serverer i Holmenkollen

Foto: Fursetgruppen

Holmenkollen Skifestival har valgt Fursetgruppen som ny samarbeidspartner på mat og drikke. – En perfekt match, sier Kristin Vestgren Sæterøy i Holmenkollen Skifestival.

Fursetgruppen er blitt valgt som ny partner på mat og drikke til Skifest og verdenscupfinalen i skiskyting i Holmenkollen fra neste år.

– Vi er både glade og stolte over å ha fått oppdraget. Dette er helt unike arrangementer, og vi ser frem til å gjøre vårt for å skape en enda bedre totalopplevelse for alle gjestene i Holmenkollen, sier Tor Lundsholt, leder for Event & Catering i Fursetgruppen.

Foto: Fursetgruppen

Lover restaurantkvalitet
Fursetgruppen får hovedansvaret for servering av mat og drikke til omlag 3500 VIP-gjester fordelt på fem konkurransedager, samt næringsrike og smakfulle måltider til opp mot 2000 frivillige. I tillegg kommer skreddersøm av arrangementer for bedrifter, grupper og selvsagt – skistjernene i de mange ulike selskapslokalene i Holmenkollen.

– Vi er et team erfarne kokker og servitører som er lidenskapelig opptatt av å levere restaurantkvalitet, uansett sted. Det handler om å mestre alle de små faktorene som spiller sammen for å skape gode restaurantopplevelser. Helt sentralt står mennesker, råvarer, presentasjon og servicenivå, sier Lundsholt.

Foto: Jacques Holst (jacquesholst.com)

 

Viktig for totalopplevelsen
Holmenkollen Skifestival jobber hvert år for å skape en helt unik folkefest under Skifest og verdenscupfinalen i skiskyting i Holmenkollen. Ifølge Sæterøy handler dette både om å tilby de beste sportslige forutsetningene for utøverne, og å gi publikum en samlet opplevelse av ypperste kvalitet.

– Sport er ikke den eneste grunnen til at publikum kommer til Holmenkollen. De ønsker å ta del i folkefesten, og dele den sosiale opplevelsen med venner, familie og kollegaer. I dette bildet er nivået på maten veldig viktig, sier Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival.

– Derfor er Fursetgruppen en perfekt match for oss. De kjenner Holmenkollen godt, og har et profesjonelt system bak seg. I tillegg er de kreative og opptatt av den totale gjesteopplevelsen, sier Sæterøy.

Kontaktperson:
Naja Boone
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Fursetgruppen
naja@fursetgruppen.no
+47 930 79 019

FAKTA:

  • Fursetgruppen er en ledende aktør innen restaurantdrift og servering med over 25 restaurantkonsepter, kantiner og selskapslokaler i stor-Oslo. Selskapet ble grunnlagt av Bjørn Tore Furset i 1997 og har i dag over 500 kokker, servitører, hovmestere og andre servicepersonale.
  • Siden oppstarten har den røde tråden forblitt den samme – et gjennomgående fokus på kvalitet, kompetanse og gjestenes totale opplevelse. Les mer på www.fursetgruppen.no
  • Holmenkollen Skifestival AS er idrettsarrangøren som står bak verdenscup i nordiske grener og skiskyting, samt et rulleskirenn om våren. De ble startet i 2014 og består av 8 ansatte.
  • I fjor var om lag 150.000 publikummere i Holmenkollen for å oppleve ett av disse idrettsarrangementene.
  • Denne vinteren arrangeres verdenscup i nordiske grener (langrenn, hopp og kombinert) 6 – 8. mars 2020, og verdenscupfinalen i skiskyting 20. – 22. mars 2020. Billettsalget er allerede i gang.
  • Les mer på om muligheter for selskap og events i Holmenkollen.