DHL Express fortsetter samarbeidet med Holmenkollen Skifestival

Etter et spesielt og annerledes år verdsetter vi i Holmenkollen Skifestival vårt samarbeid med DHL Exspress i aller høyeste grad. Vi har stor tillit til DHL Express, i tillegg til gjensidig verdier som gjør at samarbeidet harmonerer godt.

Litt om DHL Express
DHL Express er den globale markedslederen og spesialisten innen internasjonale flyekspress-tjenester. I mer enn 50 år har DHL Express bygget opp og kontinuerlig forbedret tjenestene sine. Nøkkelen til deres suksess ligger i det globale nettverk som spenner over mer enn 220 land, hvor rundt 100.000 ansatte leverer tjenester til mer enn 2,6 millioner kunder. Deres kunnskap, kombinert med lidenskap og ‘Can-Do’- holdning, gjør at de kan levere service i verdensklasse og sikrer sine kunder en trygg og rask leveranse.

Støtte idretten gjennom utfordrende tider
«Vi i DHL Express er veldig glade for å nok et år kunne være en del av dette flotte arrangementet. Holmenkollen har en sterk stilling og tradisjon innen skisporten, og for oss i DHL Express er det viktig å støtte opp under idretten også i utfordrende tider. Avtalen med Holmenkollen Skifestival gir oss bred synlighet over hele landet. Vår forhåpning er så klart at ansatte og kunder skal få mulighet til å oppleve den fantastiske folkefesten på plass i Kollen, men tiden må vise hvorvidt det blir mulig. Som offisiell lagsponsor for det norske herrelandslaget allround, og eventsponsor til Holmenkollen Skifestival- blir det uansett stas å kunne heie frem jentene og gutta under 3- og 5 mila», sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express Norge.

Stolte over samarbeidet
«Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet! Vi er stolte av at DHL Express ikke setter begrensninger – tross en omstilling som følge av Covid 19 – og derimot utnytter mulighetene som ligger i samarbeidet. Vi ser frem til å legge til rette for spennende aktivering og gode idrettsprestasjoner i Holmenkollen sammen med DHL Express som eventsponsor» Sier Vibeke Lamer Kittel-Nielsen, sponsor- og markedsansvarlig i Holmenkollen Skifestival.