– Rørende å kjenne på Kollenbrølet

Tilbakemeldingene på årets City Event i Holmenkollen har vært positive både fra sportsapparat, publikum, frivillige og utøvere.

– Man har hørt om Kollen-brølet siden man var liten, men det har vært forbeholdt de største vinteridrettene i Norge. Det var en veldig stolt og rørende følelse å få kjenne litt på Kollen-brølet. Jeg håper vi får flere muligheter til det, sa Kjetil Jansrud til NTB etter han hadde satt utfor den 180 meter lange alpinbakken i Holmenkollen første nyttårsdag.

Også superalpinist Aksel Lund Svindal var imponert over stemningen og gjennomføringen, til tross for at han selv stod over konkurransen:

– Det er kult at det er så mye folk her, det er en skikkelig gryte. Man får litt fotballarena-stemning. Av alle city-eventene jeg har sett, har dette kanskje det høyeste potensialet. Mye på grunn av at løypa er satt opp slik at du kjører ned i gryta, sa Lund Svindal til NTB etter rennet.

Tåken fikk dessverre mye oppmerksomhet på årets første dag. Begrenset sikt for publikum la imidlertid ingen demper på stemningen.

Foto: Magnus Nyløkken

Foto: Magnus Nyløkken

– For en fantastisk dag! Vi hadde det kjempegøy i Holmenkollen, tross tåka, fortalte Lorena og Flavio Gelmini, som hadde reist hele veien fra Italia for å oppleve nyttårsrennet i Holmenkollen.

Anne Helene Røkke hadde en artig opplevelse og håper nyttårsrennet blir en tradisjon i Holmenkollen 1. januar.

Også Det Internasjonale Skiforbundet har gitt arrangør, Heming Alpin og Oslo kommune gode tilbakemeldinger både på tilrettelegging og gjennomføring: