Fra mål til start på under 5 minutter

Under verdenscupen i alpint 1. januar skal Norsk Tilhengersenter AS frakte verdens 32 beste alpinister i sine Polaris-maskiner. – NTS har bred erfaring og topp teknologi som minimerer risiko, sier arrangøren av slalåmrennet.

– Vi er stolte av å kunne ønske NTS velkommen til Holmenkollen. NTS er helt nødvendige for en vellykket gjennomføring av City Event Alpint 2018. Vi gleder oss og ser frem til et godt samarbeid under rennet, sier daglig leder av Holmenkollen Skifestival, Kristin Vestgren Sæterøy.

For første gang i skal Holmenkollen Skifestival arrangere verdenscuprenn i parallellslalåm 1. januar. For å kunne frakte verdens beste alpinister (16 kvinner og 16 menn) fra målstreken i bakken og tilbake til startgaten på toppen av VM-haugen, har arrangøren lett etter de mest erfarne på området. 16 NTS Polaris-maskiner skal sørge for at utøverne blir fraktet opp igjen til start på under 5 minutter.

Mer enn bare «Østlandets storstue»

NTS sponser fra før alt fra lokale idrettslag, til nasjonale hundekjørere og motorsportsutøvere.

– Å få tilliten og forespørselen om å være en del av de unike arrangementene til Holmenkollen Skifestival er stort for en liten lokal aktør som oss. Holmenkollen er mer enn bare Østlandets storstue. Det handler om nasjonalfølelsen og de store begivenhetene – uansett alder og ferdighetsnivå. Holmenkollen er en arena for alt fra lokale barn til internasjonale toppidrettsutøvere. Vi bidrar selvfølgelig i Holmenkollen og er stolt av å ha produktene som kreves til en vellykket gjennomføring, sier Dag Kristoffer Borgenhov, daglig leder i Norsk Tilhengersenter AS.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Presisjon og erfaring

Holmenkollen Skifestival AS har fra før 20 snøscootere fra Polaris, og har hatt ATV’er fra NTS i stallen de siste to årene.

– Vi har vært nødt til å få med de beste på laget, her behøves det presisjon, erfaring og topp maskinteknologi for å minimere all risiko. Vi er derfor veldig glade for at NTS bringer inn sine Polaris ATV’er, sier Stine Stenseth, prosjektleder for City Event Alpint i Holmenkollen Skifestival.

I tillegg til City Event Alpint arrangerer Holmenkollen Skifestival to store vinter-arrangementer fra 9. – 18. mars i Holmenkollen i Oslo. Der vil det bli arrangert konkurranser i nordiske grener 9. – 11. mars. I tillegg til skihopp i den verdenskjente hoppbakken, vil det bli konkurranser i langrenn og kombinert. Helgen etter inntar skiskytterne arenaen – og skal konkurrere i sprint, jaktstart og fellesstart fra 15. – 18. mars.