Velg mellom voksen-, familie- eller barnebillett (4-12 år). Barn mellom 0-3 år er gratis. Les mer om våre ulike tribuneområder her.

Merk at alle priser er oppgitt inkl. mva, men eksl. billettavgift.

GUL SONE

Vårt mest populære tribuneområde i 2018! Velg mellom voksen-, familie- eller barnebillett. Her får du supergod utsikt til rennet og målområdet, og er tett på bakken! Disse plassene er lengst ned mot bakken i den store hopptribunen, eller i “høyre jakkeslag” i hoppbakken. Her ser du både storskjerm på motsatt side av tribunen og renn live. Kort vei til toaletter og matservering. Ingen reserverte plasser.

  • Voksen 395 kroner
  • Barn 50 kroner
  • Familiebillett (2 voksne + 2 barn) 790 kroner
Kjøp billett

DNB-TRIBUNE GRØNN SONE

Bli med DNB på en nyttårsfeiring utenom det vanlige! Fantastisk plassering med utrolig god utsikt til startgate, bakken og målområdet. Du kan også følge med når verdensstjernene gjør seg klare for nytt heat og skal opp på ATV’ene som frakter dem opp til toppen igjen. Ingen reserverte plasser – førstemann til mølla.

Alle kunder av DNB har mulighet til å få disse fantastiske plassene til over halv pris! Egen DNB-inngang og servering av varm drikke i DNB-vogna til alle DNB-kunder.

Kjøp billett

RØD SONE

Velg mellom voksen- og barnebillett. Her sitter du lenger opp, men fortsatt med flott utsikt til både slalåmbakken og målområdet. Hvis du liker det litt “luftigere” er dette plasseringen for deg! Veien er ikke lang til toaletter og matservering fra den store hopptribunen. Husk sitteunderlag! Ingen reserverte plasser – førstemann til mølla!

I rød sone finnes også HC-tribune på muren bak “buen” i den store svingen i tribunen. Det blir tydelige anvisninger og skiltet i arenaen og våre hyggelige frivillige viser deg så klart veien.

  • Voksen 220 kroner
  • Barn 50 kroner
  • Familiebillett (2 voksne + 2 barn) 495 kroner
Kjøp billett

VIP “INNER CIRCLE” ROSA SONE

Bedre plasser får du ikke! Fantastisk utsikt til startgate, bakken og målområdet. Du kan også følge med når verdensstjernene gjør seg klare for nytt heat og skal opp på ATV’ene som frakter dem opp til toppen igjen. Her ser du storskjerm ved siden av bakken på høyre side. Kort vei til VIP-teltet der du har tilgang til egen lounge, sitteområde, samt mat- og drikkeservering. Egne innslag fra scenen med landslaget. Eget program for dagen blir tilsendt alle VIP-kunder i forkant av arrangementet.

  • Voksen 1300 kroner
  • Barn 650 kroner
Kjøp billett