– Bli med lørdag 10. juni

Lørdag 10. juni går Holmenkollen Skishow av stabelen i Kollen!

Vi har over 50 frivillige som skal være med oss å arrangere Holmenkollen Skishow. Dagen har både rulleskirenn og familieaktiviteter på programmet. Tusen takk til alle som har engasjert seg allerede!

Vi ønsker oss selvsagt flere, har du lyst til å bidra?

Dette er dagen:
Langrennslandslaget og Skiskytterlandslaget skal gi publikum topp underholdning. Med en forrykende Single Mix Stafett Skiskyting med hele åtte skytinger, og en tøff Jaktstart skøyting med tre passeringer på stadion, blir dette et kompakt og publikumsvennlig event. I tillegg får vi et Aguility Showrenn på oppløpet der fire skiskyttere måler krefter med fire langrennsløpere. Gleder oss!

Sammen med Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund og Oslo Skikrets Langrenn legger vi inn et nytt spennende tilbud for barn og unge; På gressletta fra kl. 14 kan alle som vil prøve både laserskyting, hinderløypa og låne rulleskiutstyr, for å nevne noe. Aktivitetsstasjonene skal styrke idrettsglede og gi flest mulig den gode mestringsfølelsen.
Det er gratis inngang for publikum, og gratis å delta på aktivitetsdagen.

Hva vil du hjelpe til med?

Du kan legge inn ønsker om hvor du vil bidra under arrangementet. Nødvendig opplæring og veiledning vil gis før start, med detaljert info over oppgaven.
Denne dagen har vi for eksempel behov for frivillige som vil

  • være løypevakter i rulleskiløypa og på stadion
  • rigge opp og ned gjerder, og ramme inn løypene med skilt og mønepanner
  • være hjelpere på skytebanen og registrere treff på skyteskivene (trengs litt erfaring)
  • servere og selge fra Gilde-teltene nær tribunen
  • veilede barn og unge i aktivitetsstasjonene
  • rettlede familier og publikum som kommer som gjester i Kollen

For å kunne arrangere Holmenkollen Skishow og aktivitetsdagen, er vi helt avhengig av arbeidsvillige og aktivitetsglade frivillige. Det blir gøy å delta, gøy å se på og gøy å være frivillig!